Kasabamız Melekli'ye Şair Şehriyar Büstü Konuldu - Iğdır

MELEKLİ BELEDİYESİ İÇME SUYU ŞEBEKE HATTINI YENİLİYOR

MELEKLİ  BELEDİYESİ İÇME SUYU ŞEBEKE HATTINI YENİLİYOR
Tarih :11 Mayıs 2014 16:44




Bilindiği gibi yıllar önce döşenen içme suyu şebeke hatlarında sık sık patlak meydana geliyor ve Melekli belde halkı  uzun süreli su kesintisinden dolayı çok büyük çileler çekiyordu.

 Melekli  Belediye Başkanı Ali Varol,  vatandaşların bu sorununa çözüm üretmek için içme suyu şebeke hattında yenileme çalışmalarına başladıklarını, en kısa sürede de bu çalışmaların tamamlanacağını söyledi.


Başkan Varol: Yıllar sonra İçme Suyu Şebeke Hattını Yeniliyoruz Melekli  Belediye Başkanı Ali Varol konu ile ilgili yaptığı

açıklamada; “Melekli beldesinin  içme suyu şebeke hattı çok uzun yıllar önce döşenmiş ve bugüne kadar da, şebeke hatlarında yenilenmeye gidilmemiş idi. Bu sebeple borularda sızıntı ve kaçaklar meydana geliyor zaman zaman da borularda patlaklar meydana geliyordu. Su kesintileri yüzünden ise; Belde halkı da büyük sıkıntılar çekiyordu. Belediye olarak biz de, içme suyu şebeke hattının bazı  kısmılarını yenileme kararı aldık.  Bu şekilde hem kayıp kaçaklar büyük oranda sona erecek hem de arızlar nedeniyle yaşadığımız kesintiler sona erecek. Bunun yanısıra yeni mahalelerimize 12 Km yeni içme suyu şebekesi hattı çalışmalarına ekiplerimiz başladılar, en kısa sürede de bu çalışmaları sonlandıracaklar” dedi.


Başkan Varol,  aynı zamanda; yeni döşenecek boruların; sağlıklı polietilen maddeden en son teknoloji kullanılarak üretilen borulardan oluştuğunu vurgulayarak, Melekli beldesi halkının çok uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabileceği şebekeye kavuşacağını söyledi.

Yorumlar