Kasabamız Melekli'ye Şair Şehriyar Büstü Konuldu - Iğdır

Tahsin Yıldız Melekli Belediye Başkan Aday Adaylığını Duyurdu

TAHSİN YILDIZ MHP MELEKLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI


,
                  Melekli MHP Belde başkanı Tahsin Yıldız MHP den aday adayı olduğunu açıkladı.
                 Eskinin MHP lisi ve aynı zamanda 10 yıllık MHP nin Belde başkanı olan Tahsin Yıldız kendisinin şanslı bulduğunu ve seçimi kazanacağından emin olduğunu ifade etmiştir.
                 İlimiz Pancar Şirketinde 20 yıla yakın hizmet ettiğini belirtmiş, siyaseti ve siyasetteki çalışma ve halkın yararına olacak hizmetleri Yaver Turan ve Kadir Yıldız gibi duayen abilerinden öğrendiğini belirtmiştir.
               Daha önceleri Ülkü ocaklarında hizmet verdiğini, başarılı çalışmalarda bulunduğunu, Ocağın fikriyatına uygun olarak hareket ettiğini söyleyen ve eğer partim uygun görür ve aday olarak tensip buyurursa kendilerini pişman etmeyeceğini çalışma ve hizmetlerini en üst seviyeye çıkaracağını,kendisini partisinin İl, İlçe teşkilatlarını ve Genel merkezini asla mahcup duruma düşürmeyeceğini söyleyen Tahsin Yıldız:
              “ Hizmetim boyunca halkım arasında ayrım gayrım yapmayacak, hizmetlerimi adil ve eşit derecede pay etmeye çalışacağım. Tarafsızlığı kendime şiar edineceğim. Çalışma ve hizmetlerimle Beldemin makus talihini değiştirebilecek takdir edilir hizmetleri yapacak halkımın yüzünü güldüreceğim.
              Halka yaklaşımım diğerlerine benzemeyecek, herkesi kucaklayacak, eşit ve adilane paylaşımda bulunacağım. Kimsenin kalbi kırılmayacak, sevecen davranışlarım olacaktır. Haksızlığa asla pirim vermeyecek ve garibanların savunucusu olacağım.
             Bilgi ve birikimimin bunlara yeterli geleceğine inanıyor ve kendime güveniyorum.
            Allah’ın inayeti, parti yetkililerimin onayı ve belde sakini hemşerilerimin taktir ve teveccühü olursa bu hizmete hazır ve amade olduğumu ifade etmek istiyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.

Yorumlar