Kasabamız Melekli'ye Şair Şehriyar Büstü Konuldu - Iğdır

Kasabamız Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor | Melekli


Kasabamız Melekli Belediyesi yol ve kaldırım sorununa köklü çözüm getiriyor
            Melekli Beldesinin tüm yolları sıcak asfalt olurken,  ara yollar da parke döşenerek Melekli beldesi toz ve çamurdan kurtarıldı.
            Melekli Beldesi Belediye Başkanı Ali Varol yaptığı açıklamada: “Beldemizin tüm ana yollarını sıcak asfalt ile kapladık, ara yollarını da parke döşeterek bağlantılarını sağladık. Bu sayede beldemiz tozdan ve çamurdan arındırılmış oldu. Bilindiği gibi beldemizin alt yapı sorunu çözülmüş, su ve kanalizasyon hattı çekilmiştir. Üst yapısını da tamamladık diyebiliriz. Beldemizin modern bir şehir görünümünde olabilmesi için elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. Hükümetimizden Allah razı olsun, ne istiyorsak fazlasıyla veriyor, yatırım yapmamız için teşvik ediyorlar. Bizlerde hükümetimize, milletimize layık olmak için çalışacak, beldemize en güzel hizmeti vereceğiz” dedi.
            Melekli Belediye eski Başkanı Feyzullah Türkeli de yaptığı açıklamada: “Belde halkı olarak Başkanımızın çalışmasını yürekten destekliyoruz. Melekli tarihi boyuncu böyle hizmet görmemişti. Ali Varol başkanımızı yaptığı hizmetlerden ötürü kutluyorum” dedi. 

key: melekli, belediyesi,asfalt,ali varol,melekli kasabası

Yorumlar


  1. Every weekend i used to go to see this web site, for the reason that i want enjoyment, as this this web site conations in fact pleasant funny material too. netflix login member

    YanıtlaSil

Yorum Gönder