Kasabamız Melekli'ye Şair Şehriyar Büstü Konuldu - Iğdır

Ruhi Artantaş Muhtar Adaylığını Açıkladı

RUHİ ARTANTAŞ MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere zaman azaldıkça, belediye başkan adayları şimdiden konuşulurken muhtar adayları da sahaya çıkmaya başladı.

Melekli Kasabası Güneşli  Mahallesinden de Ruhi Artantaş, Muhtar adaylığını koymaya hazırlanıyor.  Melekli Beldesi’nin sevilen ve sayılan ismi Ruhi Artantaş, şimdiden adaylığını açıklayarak çalışmalara da hızlı başladı.
“MAHALLE’NİN İSTEĞİ ÜZERİNE  ADAY OLUYORUM”
Melekli Kasabası Güneşli  Mahallesi Muhtar adayı Ruhi Artantaş Güneşli, Mahallesi Beldemizin gözde mahallesi olmakla beraber hizmet kalitesinde de öncülük isteyen bir mahalledir. Bunun için Güneşli Mahallesinin dahada kalkınması için elimi taşın altına koymak için yola çıktım. Güneşli Mahallesi hemşerilerimin tüm devlet yardımlarından faydalanması ve devlet dairelerindeki iş ve işlevlerini takip edeceğim.”dedi.
Artantaş, Mahallemizin geliştirilmesi ve güzelleştirilmesi için var gücümle çalışacağım. Melekli beldemizin en güzide Mahallesi olan Güneşli Mahallesinden aday olduğumu huzurunuzda açıklıyorum.”şeklinde konuştu.
       RUHİ ARTANTAŞ KİMDİR?
      Iğdır Doğumlu Melekli kasabasında ikametgah etmekte, Evil iki çocuk babası, İlk ve Orta okulu Meleklide, Lise’ise, Ticaret Meslek Lisesinde okudum., 1998-2000 Yılları arasında Anadolu meslek Lisesi, Ticaret Meslek lisesi ve Süper Lise, Ülkü Ocakları gençlik kolları başkanlığını yürüttüm. 2003-2005 Yılları arasında Iğdır halkeğitim Merkezinde çalıştım, 2006- 2017 Yılları arasında Erzurum Kızılay Afet ve Kan Merkezi müdürlüğünde görev yaptım. İşim gereği bu süre içerisinde gerek Iğdır ili gerekse Melekli beldesinde Erzurum’a sağlık kontrolü için gelen hemşerilerime elimden geldiği kadarıyla yardım ettim. Seçim süreci içerisinde seçildiğim taktirde mahallemize hizmet ederek layık olmaya çalışacağım.
İrtibat Tel:05069528022

Yorumlar